De erfenis van Hugo de Groot gevierd met bijzondere Vrijheidscolleges

Meld je aan!

Vrijheidscolleges Live met Soundos El Ahmadi

Kijk terug

Vrijheidscolleges Live met Haroon Ali

Kijk terug

Vrijheidscolleges Live met Joris Linssen

Kijk terug

Azza Karam 2021

Azza Karam (1968) ontvangt op 31 maart in Middelburg de Four Freedoms Award namens Religions for Peace International die zich inzet voor de vrijheid van geloof. Karam is half Nederlandse, half Egyptisch en werkt als hoogleraar religie en theologie aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Karam is aanwezig bij de Four Freedoms Meet Up en vertelt daar meer over haar werk bij Religions for Peace International en het belang van de vrijheid van religie.

Tijdens de Four Freedoms Ceremony op 31 maart krijgen enkele bijzondere vrijheidsstrijders een Four Freedoms Award. De verschillende awards worden vanwege corona digitaal uitgereikt door bekende en betrokken Nederlanders. Dit jaar zijn dat demissionair minister-president Mark Rutte, voetbaltrainer Guus Hiddink, journaliste Simone Weimans, reclamemaker Mark Woerde en actrice Hadewych Minis. Om 13:00 uur is deze ceremonie online te bekijken.

Na afloop van de ceremonie, om 14.00 uur, gaan jongeren in gesprek met deze bijzondere vrijheidsstrijders. Tijdens deze Meet-Up kan het publiek live vragen stellen via de chatroom op www.FourFreedoms.nl

Uitreiking Four Freedoms Awards & Meet-up

Vorige pagina