Podcast Vrijheidsgasten

nieuws

Angelique Houtveen & Fresku op HZ Vlissingen

Bekijk het college

Vrijheidscollege Gijs Tuinman

Bekijk het college

Gijs Tuinman in het Maczek Memorial Breda

Bekijk het college

Nagesprek Vrijheidscollege Sinan Can

Bekijk het college

Vrijheidscollege Robert Vuijsje

Bekijk het college

Dieuwertje Blok in Krimpen a/d IJssel

Agenda

Vrijheidsgasten - Podcast met Lucas de Man

In de podcast Vrijheidsgasten kun je luisteren naar persoonlijke gesprekken met sprekers van de Vrijheidscolleges. Deze week is theatermaker, presentator Lucas de Man te gast. Presentatrice Nicole Terborg heeft met Lucas een intens gesprek over zelfmoord, de wil om te leven, over liefde, vrijheid om je eigen koers te varen, zijn zorgen voor de toekomst en wat we zelf kunnen doen om de wereld te verbeteren. Ook blikken ze terug op het Vrijheidscollege dat hij in 2018 gaf op Bevrijdingsfestival in Wageningen. Wat bedoelt hij met 'mens mogen zijn'?

Beluister hier de podcast van Lucas de Man


Elke twee weken ontvangt presentatrice Nicole Terborg een nieuwe Vrijheidsgast. Hoe is hun visie op vrijheid ontstaan? Welke belangrijke momenten in hun leven heeft hen gevormd? Samen blikken ze terug op het Vrijheidscollege. Luister Vrijheidsgasten in je favoriete podcast app. 

 

Lucas De Man is freelance regisseur, acteur, conceptontwikkelaar, artistiek leider van Stichting Nieuwe Helden en presentator van het tv-programma Kunstuur (AvroTros). Hij creëert kunstprojecten en urban actions voor de publieke ruimte. Daar wil hij een plek van ont-moeting maken door momenten te creëren waarop je jezelf, de ander en de wereld tegenkomt, momenten waarop je het samen niet weet. Recente voorstellingen van zijn hand zijn: ‘De Man Is Lam’, ‘Sam’, ‘Wij, VarkenLand’ en ‘De Man Door Europa’. 

 

Bekijk hier het Vrijheidscollege van Lucas De Man

Vorige pagina